Diligent vormingen onderscheiden zich door de actieve deelname van de cursisten. De interactie en de mogelijkheid om knelpunten uit de eigen zorgomgeving naar voor te brengen, zorgen ervoor dat de aangeleerde technieken onmiddellijk toepasbaar zijn in de praktijk.

De onderwerpen zijn zeer uiteenlopend: aanpak van statische en dynamische belasting, transfers in en rond het bed, hygiënische zorg, transfers en technieken bij de verzorging van obese zorgvragers, preventie van decubitus, enz.

De Diligent vormingen kunnen doorgaan in uw zorginstelling of bij ons in de demoruimte. 

Inhousetraining

Wilt u meerdere zorgverleners in uw zorginstelling technieken bijbrengen, werken rond een bepaald thema, of tijdens de training specifieke zorgproblemen aanpakken, overweeg dan een inhousetraining. Deze training gaat door in uw zorginstelling: de zorgverleners hoeven zich dus niet te verplaatsen en kunnen struikelblokken die ze tijdens hun zorgtaken ondervinden, ter sprake brengen. Het voordeel van deze training is dat u de inhoud volledig kan afstemmen op de behoeften van uw zorginstelling. 

Gratis doedagen

Op regelmatige tijdstippen organiseert ArjoHuntleigh “doedagen” rond een bepaald thema (douchen, tillen, decubitus, obesitas…). Deze gratis doedagen gaan door in de ArjoHuntleigh demoruimte of in een gastinstelling en laat deelnemers op een interactieve manier kennismaken met de nieuwste technieken en hulpmiddelen. Een doedag biedt een vernieuwende en inspirerende kijk op bepaalde zorgsituaties. Er worden ervaringen uitgewisseld en de deelnemers kunnen de aangeleerde technieken uitproberen.

Trainingen

Bij ArjoHuntleigh krijgt u de kans uw kennis een flinke boost te geven. Tijdens de training ontdekt u hoe u zorgkwaliteit kunt verbeteren, en stimuleert u uw persoonlijke én professionele ontwikkeling.