ArjoHuntleigh-Assessments-Services-handheld-assessment-device
ArjoHuntleigh-Assessments-Services-managment-nurse-and-patient
ArjoHuntleigh-Nurse-and-Management-in-discussion

De diensten van ArjoHuntleigh omvatten onderzoeksprogramma's, verhuur, technische services en informatie voor architecten en aannemers, en zijn bedoeld om alles wat met zorginstellingen te maken heeft beter te evalueren en plannen.

Een uitgebreid assortiment onderzoeksprogramma's beoogt betere klinische resultaten,  een grotere efficiëntie in zorginstellingen, en minder risico’s voor zorgverleners en zorgvragers.

ArjoHuntleigh ontwikkelde de Positieve Acht™ filosofie om aan te tonen dat investeringen in veilige zorgoplossingen weldegelijk voordelen bieden voor zorgverleners en zorgvragers . Drie voorwaarden, nl. voldoende ruimte, de juiste hulpmiddelen en de juiste werkmethoden, vormen het uitgangspunt om zorgvragers te helpen hun mobiliteit sneller terug te winnen.

Die drie voorwaarden vormen, samen met de Mobiliteitswijzer™, die zorgvragers classificeert volgens hun functionele mobiliteit en behoeften, de basis van meerdere onderzoeksprogramma's van ArjoHuntleigh.  Zo bieden de onderzoeksprogramma’s ProACT™ en de Care Thermometer™ een verhelderende analyse van uw huidige instelling. 

De aanbevelingen die voorvloeien uit deze onderzoeksprogramma’s kunnen de kwaliteit van zorg vergroten, financiële resultaten en efficiëntie verbeteren en mogelijke risico's voor zorgverlener en zorgvrager beperken.

Daarnaast heeft ArjoHuntleigh een uitgebreide, wereldwijde ervaring met klinische onderzoeken op het gebied van  decubituspreventie en kwaliteitsindicatoren om in de zorgomgeving opgelopen decubitus te beperken.