ArjoHuntleigh-ProACT-Management
ArjoHuntleigh-ProACT-Hygiene-Solutions
ArjoHuntleigh-ProACT-Nurse-and-Management-in-discussion

De grootste uitdaging waarmee elke zorginstelling vandaag te maken heeft, is financiering.

Veel zorginstellingen zijn om financiële redenen gedwongen hulpmiddelen langer te gebruiken en te onderhouden dan aanbevolen. Daardoor lopen zorgvragers en zorgverleners onnodig risico’s.

ArjoHuntleigh heeft een adviserende oplossing ontwikkeld om u te helpen bij een betere strategische planning en bij het verstrekken van kwaliteitszorg vandaag en in de toekomst.

ProACT™, het meerjareninvesteringsplan voor hulpmiddelen, werd ontworpen voor zorginstellingen die hun rendement op investeringen in hulpmiddelen willen optimaliseren, hun bedrijfsefficiëntie willen vergroten en de zorgkwaliteit voor zorgvragers willen verbeteren.

Via het ArjoHuntleigh classificatiesysteem Mobiliteitswijzer™ wordt het afhankelijkheidsniveau van de zorgvrager op elke afdeling van de zorginstelling geanalyseerd. Op basis van de mobiliteitsvereisten, zorgactiviteiten, omgeving en personeelsvereisten van de zorginstelling worden aanbevelingen geformuleerd. 

ArjoHuntleigh-deskundigen zullen:

  • uw huidige behoeften onderzoeken (oude hulpmiddelen, Mobiliteitswijzer, veiligheidsproblemen);
  • samen met u een individueel plan opstellen
  • aanbeveling formuleren om uw zorginstelling te optimaliseren (kwaliteitszorg, veiligheid en bedrijfsefficiëntie verbeteren).


Wilt u meer details over ProACT, neem dan contact met ons op. Onze Account Manager geeft u vrijblijvend aanvullende informatie.